طرز تهیه سوپ مرغ، سیب زمینی و چغندر

سوپ مرغ کاربردهای زیادی دارد اما گاهی اوقات مزه آن تکراری می شود و اشتیاقی برای خوردن آن نمی ماند پس باید به فکر دستور پختی جدید باشید.

این سوپ با مرغ خوشمزه میشه اما اگه سبزی خوار هستید می تونید مرغ رو حذف کنید و به جای مرغ از ساقه های سبزیجات استفاده کنید. مواد این غذا رو باید از قبل آماده کنید.

مثلا سبزیجات رو خرد کنید و مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. این دستور سوپ که ترکیبی از چغندر، کلم، هویج و سیب زمینی با زنجبیل و خامه ترش هست به قدری خوشمزه ست که حتی اگه به چغندر علاقه نداشته باشید عاشق این سوپ میشید.

۰ ۰

طرز تهیه ترشی انار:

طرز تهیه ترشی انار:

ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید. انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید. در مرحله بعد آب انار و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید برای دو الی سه دقیقه بجوشد .

۰ ۰

برای افطاری چی بپزم ؟ 10 پیشنهاد خوشمزه با طرز تهیه خانگی

برای افطاری چی درست کنم؟

ماه رمضان ماهی پر از خیر و برکات برای مومنان می باشد ، افطارهای این ماه حس های خوب چند ساعت روزه داری را منتقل می کند ، ما سعی کرده ایم که در ادامه این مطلب برای شما چند افطاری مفید و خوشمزه را معرفی کنیم که دغدغه افطار چی درست کنم را تا حدی رفع کرده باشیم.

افطاری چی بپزم

نکته :

بنابر توصیه پزشکان در هنگام افطار از نوشیدن آب سرد حتما خودداری نمایید و جایگزین آن از آب گرم یا شیر گرم استفاده نمایید و بهتر است که به جای پرخوری با آش رشته و یا بامیه و زولبیا از آش ها و سوپ های گرم استفاده نمایید.

افطاری

۰ ۰

“زرشک پلو با مرغ” ، طعمی اصیل در میان غذاهای ایرانی

زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه

زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.

زرشک پلو با مرغ

همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند.

برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب ما را همراهی کنید.

مواد لازم زرشک پلو

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

  • برنج :4 پیمانه
  • مرغ :4 تکه
  • پیاز خرد شده نگینی : 1 عدد
  • زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
  • نمک : 1 قاشق چای خوری
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ :  4 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب :  1 قاشق غذا خوری
  • زرشک :1 پیمانه
  • شکر :2 تا 3 قاش غذاخوری
  • خلال پسته :100 گرم
  • کره :50 گرم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه

برای پخت این غذا ابتدا مرغ خرد شده را با پیاز نگینی و زردچوبه و نمک که از قبل آماده کرده ایم با دو قاشق روغن غذاخوری در حرارت متوسط و متناسب با قابلمه ای که داریم به مدت یک ربع 20 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز کاملا آب شده و مرغ داخل قابلمه مزه دار شود.

پس از مزه دار شدن مرغ حدود 4 لیوان به آن آب اضافه می کنیم توجه داشته باشید که سطح روی مرغ با آب پر نشود

البته این امر بستگی به ذائقه خودتان دارد و غلظت سس آن بر حسب سلیقه خودتان میتواند آبکی یا غلیظ باشد.

زمانی که مرغ یک ربع تفت خورد کمی از مراحل پخت آن انجام شده است و زمان زیادی برای پخت نیاز نیست پس بعد از همه این مراحل منتظر می مانیم تا 4 لیوان آبی که به مرغمان اضافه کرده ایم به 2 لیوان برسد.

خوش طعم کردن مرغ زرشک پلو با مرغ

در این بخش که دیگر مرغ پخته است با یک تست کردن که از پختگی آن اطمینان حاصل کردیم برای آنکه مرغ را خوش طعم تر کنیم

در یک تابه جداگانه ای یک قاشق روغن ریخته و رب گوجه فرنگی از قبل آماده شده را داخل تابه می ریزیم ربی که داخل روغن ریختیم را به مدت یک دقیقه داخل روغن تفت می دهیم .

تا رنگ باز کرده و بوی خامی آن رفع شود پس از آنکه رب و روغن را تفت دادیم لیمو،گلاب و یک قاشق از 4 قاشق زعفرانی که تهیه کرده ایم را به آن اضافه می کنیم.

پس از تفت خوردن این مواد با هم آن را به مرغ پخته شده اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد به خورد مرغ برود.

از این مرحله به بعد حرارت گاز باید کاملا ملایم بوده و بدون هم زدن اجازه می دهیم مواد 10 دقیقه غلیظ و جا افتاده شود.

مدت زمانی که مرغ در حال جا افتادن است در یک تابه جداگانه ،1 قاشق کره و 1 قاشق روغن مایع  برای براقیت برنج داخل تابه ریخته

و زرشک های پاک شده ، شکر و 1 قاشق غذاخوری زعفران و 1 قاشق غذاخوری گلاب را که از قبل آماده کرده ایم را نیز داخل تابه می ریزیم و همه آن ها را با کره و روغن تفت می دهیم.

در این بخش از ادامه پخت زرشک پلو با مرغ یک کفگیر برنج را که زعفرانی کرده ایم به زرشکی که تفت داده شده است اضافه می کنیم و بعد از آن خلال پسته را داخل آن میریزیم.

و در نهایت این مواد را پس از مخلوط شدن روی برنج دم کرده ریخته و مرغ و سسی که از قبل در حرارت ملایم پخته شده است را با آن سرو می کنیم.

همچنین بخوانید:

خوش رنگ ماندن زرشک در غذا

برای آنکه رنگ خوش زرشک باقی بماند و خیلی عالی و براق باشد و به غذا رنگ پس ندهد باید به محض اینکه دانه های شکر حل شد حرارت گاز را خاموش کنیم

و همچنین دقت داشته باشید خلال پسته را نیز روی حرارت به آن اضافه نکنید چرا که رنگ پسته با خوردن حرارت به کل تغییر کرده و رنگ اصلی خود را از دست می دهد.

قابل ذکر است وقتی زعفران را جداگانه به موادمان اضافه می کنیم و نمیگذاریم زرشک آب و رنگ پس بدهد هر کدام از مواد در جای خود رنگ خاص و زیبایی به خود می گیرند.

 

منبع : tarzetahie -- http://tarzetahie.doorblog.jp/archives/5891967.html

۰ ۱